Till startsida
Covid-19: Skärpta restriktioner vid Göteborgs universitet förlängs
Fredag 22 januari 12:56

Verktygslåda för hållbar utveckling i utbildningen vid Göteborgs universitet

Denna verktygslåda är tänkt som en gemensam resurs och kunskapsunderlag för medarbetare vid samtliga fakulteter vid Göteborgs universitet som arbetar med hållbar utveckling. Därutöver har varje fakultet enligt beslut i Utbildningsnämnden i februari 2017 ansvar för att utveckla en egen verktygslåda. I dagsläget har två fakulteter skapat egna verktygslådor. Liksom den gemensamma verktygslådan är dessa tillgängliga för alla medarbetare vid universitetet.

 

 

Frågor, förslag eller synpunkter?

Kontakta universitetets hållbarhetsstrateg Eddi Omrcen

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV

Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, är en gemensam organisation för Göteborgs universitet och Chalmers för att främja forskning, utbildning och samverkan inom hållbar utveckling. Via GMV kan du till exempel ta del av forskarluncher, föreläsningar och workshops.

Sidansvarig: Medarbetarportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2018-08-22
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/service-stod/hallbar-utveckling/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fmedarbetarportalen.gu.se%2Fmiljohandbok%2FInstruktioner%2Bf%25C3%25B6r%2Bmedarbetare%2Fhallbarhetsmarkning%3Bjsessionid%3Daqejo8nw0flr1okvm1bzlyf8i%3FskipSSOCheck%3Dtrue
Utskriftsdatum: 2021-01-26

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?