Till startsida
GU Play - Under helgen görs en större uppgradering av GU Play. Det innebär att tjänsten inte är tillgänglig från kl 22:00 fredagen den 28/1 till och med söndagen den 30/1.
Fredag 28 januari 11:48

Högskolepedagogiska kurser

ANSÖKAN VT2022 är stängd

Sahlgrenska akademin har en egen hantering av sökande till de högskolepedagogiska kurserna: PIL101, PIL102, PIL103 och PIL201. (Dessa kurser ersätter från 1 januari 2021 de poänggivande kurserna HPE101, HPE102, HPE103 och HPE201. De nya kursernas innehåll och upplägg är samma som i de tidigare kurserna.)

Omfattning: Kursen omfattar motsvarande 3,5 veckors heltidsstudier.

Enheten för pedagogisk utveckling och interaktivt lärande (PIL) beslutar om antalet tillgängliga platser på respektive kurs som viks för Sahlgrenska akademins personal, här ingår även VGR-anställda med anknytning till Sahlgrenska akademin.

Antal kursplatser HT22 (publiceras i slutet av mars)

Ansökningsperiod: 28 mars – 1 maj, 2022 (för HT22)

Observera att ditt x-konto måste vara aktivt för att kunna delta i kurserna. Kontrollera att ditt x-konto är aktivt i samband med ansökan om du inte använder det regelbundet. Kontakta din avdelningschef om detta. Besked om antagning och reservplats skickas ut senast vecka XX.

Urval

Varje institution rangordnar sina sökande utifrån informationen i onlineformuläret och respektive institution får kursplatser på respektive kurs i relation till söktrycket, så ett högt söktryck till en kurs från en institution ger fler platser än vad ett lägre söktryck skulle gett.

Observera att sent avhopp på en accepterad kursplats medför en kostnad för institutionen till PIL-enheten.Om du blivit antagen till en kurs är det inte möjligt att byta kurstillfälle.

För tillträde till PIL103 krävs godkänt på HPE101/PIL101 och HPE102/PIL102, eller att motsvarande innehåll validerats av Sahlgrenska akademin. För mer information https://medarbetarportalen.gu.se/sahlgrenskaakademin/anstallning-personal/hogskolepedagogiska-meriter/

Ansökan

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2022-01-12
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/sahlgrenskaakademin/anstallning-personal/hogskolepedagogiskakurser/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2022-01-29

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?