Till startsida

Högskolepedagogiska kurser

ANSÖKAN HT2020 ÄR ÖPPEN

Sahlgrenska akademin har sedan VT2019 en egen hantering av sökande till fyra av de högskolepedagogiska kurserna: HPE101, HPE102, HPE103 och HPE201.

PIL-enheten beslutar om antalet tillgängliga platser på respektive kurs som viks för Sahlgrenska akademins personal, här ingår även VGR-anställda med anknytning till Sahlgrenska akademin.

Antal kursplatser HT20 (uppdaterad 200405)

Ansökningsperiod: 6 april – 18 maj, 2020

Observera att ditt x-konto måste vara aktivt för att kunna delta i kurserna. Kontrollera att ditt konto är aktivt i samband med ansökan om du inte använt det regelbundet. Kontakta din avdelningschef om detta. Besked om antagning och reservplats skickas ut senast vecka 24.

Urval

Varje institution rangordnar sina sökande utifrån informationen i onlineformuläret och respektive institution får kursplatser på respektive kurs i relation till söktrycket, så ett högt söktryck till en kurs från en institution ger fler platser än vad ett lägre söktryck skulle gett.

Observera att sent avhopp på en accepterad kursplats medför en kostnad för institutionen till PIL-enheten.Om du blivit antagen till en kurs är det inte möjligt att byta kurstillfälle.

För tillträde till HPE103 krävs godkänt på HPE101 och HPE102, eller att motsvarande innehåll validerats av Sahlgrenska akademin. För mer information https://medarbetarportalen.gu.se/sahlgrenskaakademin/anstallning-personal/hogskolepedagogiska-meriter/

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2020-04-05
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/sahlgrenskaakademin/anstallning-personal/hogskolepedagogiskakurser/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-07-06

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?