Till startsida
Det är just nu problem att logga in på GUprint med GU-kort och pinkod. Felsökning pågår.
Måndag 27 september 10:01

Hållbarhetsredovisning 2020

Göteborgs universitets Hållbarhetsredovisning 2020 redovisas som en integrerad del av universitetets årsredovisning vilken har fastställts av universitetsstyrelsen. 

Hållbarhetsredovisningen tar upp Göteborgs universitets arbete inom alla tre dimensioner av hållbar utveckling, social, ekonomisk och ekologisk, även om tyngdpunkten ligger på miljöarbetet. Redovisningen är en uppföljning av universitetets handlingsplan för miljö och hållbar utveckling 2017–2020 och ger en detaljerad bild av universitetets samtliga nyckeltal inom miljö och hållbar utveckling.

Hållbarhetsredovisningen presenteras på sid 58-63 i årsredovisningen.

För att enkelt kunna kommunicera resultaten inom miljö och hållbar utveckling, internt och externt, har miljöledningsgruppen tagit fram en webbaserad presentation av hållbarhetsresultaten 2020. Informationen på webbsidan innehåller de resultat som fastställts av universitetsstyrelsen i årsredovisningen, kompletterat med goda exempel inom varje område. Webbsidan nås via länken till höger (Hållbarhetsresultat 2020).

Miljöarbetet uppfyller kraven för en EMAS-godkänd miljöredovisning. Läs EMAS-rapporteringen genom att klicka på EMAS till vänster.

 

Sidansvarig: Marianne Dalbro|Sidan uppdaterades: 2021-03-04
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/miljohandbok/Uppfoljning/hallbarhetsredovisning/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A//www.gu.se/om-universitetet/vision-och-varderingar/hallbar-utveckling
Utskriftsdatum: 2021-09-27

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?