Till startsida
Viktig ny information till dig som saknar e-post. Klicka här för den senaste informationen på driftinfo.gu.se - UPPDATERAD 29/9 KL 19:15
Tisdag 29 september 19:15

Internt

På dessa sidor finns information för dig som är verksam vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi


Nu är universitetets nya externa webbplats lanserad

Startsidan för institutionens så kallade webbyta hittar du nu på:
www.gu.se/neurovetenskap-fysiologi

Ändringar av kontaktuppgifter och personlig presentation görs nu i POP

Alla kontaktuppgifter till universitetets medarbetare är nu samlade i den nya person- och organisationsplattformen POP. Uppgifterna visas på den nya externwebben under sökfunktionen Hitta person. Den tidigare personalkatalogen på medarbetarportalen är avvecklad.

Som medarbetare har du en personsida i POP med alla dina uppgifter. En del av uppgifterna genereras automatiskt från olika källsystem som Primula och CMG/telefoni. Andra uppgifter - CV, foto, personlig beskrivning och kompetenser - kan du själv uppdatera eller lägga till genom att logga in på din sida i POP.

För mer information, manual och inloggning, gå in på verktygssidan för POP i medarbetarportalen:  medarbetarportalen.gu.se/verktyg/pop

Institutionens externa webbplats

Sidansvarig: Josefin Bergenholtz|Sidan uppdaterades: 2020-09-09
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-neurophys/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2020-09-30

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?