Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Klart med pengar till nya utbildningen till kulturskolepedagog

  [2019-01-08] Det är nu klart med fortsatt finansiering av fakultetens nya utbildning till kulturskolepedagog. Vi får drygt 4,5 miljoner för 2019. - Det var ett efterlängtat besked, nu kan vi jobba vidare med full fart och öppna ansökan den 15 mars, säger Camilla Sarner, projektledare.

 • The 'essentially' feminine - ny bok ute nu!

  [2019-01-03] A mapping through artistic practice of the feminine territory offered by Early Modern Music.

 • Anmäl dig till infomöte om nya funktioner och tjänster

  [2019-01-03] Tag chansen att lära dig mer om de nya verktyg som universitetet inom kort inför; Panorama, nya webben, Canvas, Fubas och GU-kort 2. Anmäl dig till informationsmötet för medarbetare den 1 februari.


 • Dekanbrev december

  [2018-12-19] Till medarbetare på Konstnärliga fakulteten om bland annat: Dekanernas återkoppling från fakultetsdagarna med fem fokusområden och ny strategiprocess, forskarskolan kvar i nuvarande form och en kort rapport från ELIA-konferensen.

 • Årets fakultetsvecka - det här tar fakultetsledningen med sig

  [2018-12-17] Fem huvudteman i fortsatt fokus, mer innehåll till vår vision Konst 2025, låta fakultetsdagarna bli en del av fakultetens nya arbetsmodell för strategisk utveckling samt att korta och fokusera fakultetsveckan till nästa år - det är några av de saker som fakultetsledningen tar med sig från årets fakultetsvecka.

 • Anmäl intresse för uppdragen som viceprefekt på nya institutionen senast 16 januari

  [2018-12-14] Du som är medarbetare på HDK eller Valand kan anmäla intresse för uppdraget som viceprefekt för forskning eller viceprefekt för utbildning på den nya institutionen HDK-Valand. Den 16 januari är sista dag att anmäla sig.


 • Forskarskolan fortsätter i nuvarande form

  [2018-12-12] Dekan Sanne Kofod Olsen beslutade idag onsdag, att fakultetens forskarskola ska fortsätta i nuvarande form tills en ny översikt av hur hela fakultetens forskningsmiljö är organiserad har genomförts. En sådan översyn är planerad efter att vi fått resultaten från forskningsutvärderingen RED19, som avslutas i vår.

 • Arbetsgivarens förslag om nya institutionens administrativa enheten

  [2018-12-04] Det är nu klart hur arbetsgivaren vill att den nya institutionens administrativa enhet ska vara organiserad och dimensionerad. Förslaget innebär en minskning från dagens totalt 27,7 heltider till 24 heltider. Sammanlagt 33 tillsvidareanställda berörs av omställningen.

 • Dekanbrev november

  [2018-11-22] Månadens dekanbrev med nyheter till medarbetare på Konstnärliga fakulteten om bland annat: ett stort tack till alla som deltog på fakultetsdagarna, HP/VP för 2019-2020 klar och ny forskarskola i bild- och slöjdpedagogik.


 • Nu införs elektronisk ansökan vid etikprövning av forskning

  [2018-11-15] Forskare som ska ansöka hos etikprövningsnämnden om tillstånd för sin forskning kan från och med årsskiftet inte göra det i pappersform. Det nya, elektroniska ansökningen kräver att den som söker har ett personkonto i Prisma.

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2019-01-18

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?