Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

På de här sidorna hittar du information för medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter Konstnärliga fakulteten

 • Arbetsmiljöundersökning 3-21 februari

  [2020-01-24] ARK är en ny modell för arbetsmiljöutveckling vid Göteborgs universitet. 3 februari skickas en enkätundersökning till personal som ska besvaras senast 21 februari.

 • Boka vårens högre pedagogiska seminarium i din kalender

  [2020-01-24] Nu finns vårens program för högre pedagogiska seminariet, temat är Digitalisering. Första tillfället blir den 6 februari och handlar om gruppundervisning med digitala verktyg. Alla medarbetare på fakulteten är välkomna att anmäla sig!

 • Ledig dag när nationaldagen är lördag

  [2020-01-23] I år infaller nationaldagen på en lördag och då kompeseras anställda i enlighet med kollektivavtalet med en annan ledig dag, som kan tas ut from 7 juni. Läs hur du får ut din kompensationsdag.


 • Nu startar terminens OhiO Wednesdays

  [2020-01-22] Nu startar terminens OhiO Wednesdays. Kollegor och studenter från hela fakulteten träffas över medhavd lunch för att ta del av varandras projekt - olika talare/ämnen varje gång. Välkommen till Baulan på HDK-Valand onsdag 29 januari!

 • Förenklad rutin för friskvårds-, läkarvårds och läkemedelsersättningar

  [2020-01-20] Nu behöver du inte längre skicka originalkvittot när du ansöker om ersättning för friskvård, läkarvård eller läkemedel, det räcker att du scannar det i Primula och sparar originalet hos dig.

 • Parkeringstillstånd 2020 finns att hämta

  [2020-01-15] Nu finns GU:s parkeringstillstånd för 2020 att hämta hos Servicecenter Vasa, i Vasaparken. De gamla P-tillstånden gäller januari ut.


 • Postfack och adress för HDK-Valand

  [2020-01-14] Vid årskiftet får hela den nya institutionen samma postadress. Det blir även ändring bland de personliga postfacken.

Kalender internt

Till kalendern

Fler nyheter från GU

 • Universitetet deltar i läxhjälpsprojekt

  [2020-01-22] Göteborgs universitet har nu kommit igång med samverkansprojektet Street Games Academy, vars syfte är att använda idrottens dragningskraft för att få idrottande ungdomar att öka sin studiemotivation, förbättra sina studieresultat och öka sina kostkunskaper.

 • Rapportera dina arbetsmåltider och representera rätt

  [2020-01-20] 2019 beslutades ett nytt styrdokument av rektor när det gäller representation och gåvor vid universitetet. Reglerna är till för att universitetet ska följa skattelagstiftningen.

 • Nominera till Pam Fredmans pris 2020

  [2020-01-20] Nu är det dags att nominera lärare och forskare vid Göteborgs universitet som gjort värdefulla insatser inom social hållbarhet och det livslånga lärandet. Alla lärare och forskare vid universitetet kan nomineras.

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2019-10-14
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2020-01-27

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?