Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Möt den redaktören för L'Internationale Online

  [2019-03-07] Välkommen Corina Oprea, ny medarbetare på Akademin Valand och redaktör för publiceringsplattformen L'Internationale Online.

 • Nya institutionens namn beslutat

  [2019-03-06] Igår tisdag beslutade dekan Sanne Kofod Olsen den nya institutionens namn i enlighet med förslaget från prefekterna Ulf Dalnäs och Troels Degn Johansson. Namnet blir: HDK-Valand - Högskolan för konst och design, och på engelska HDK-Valand - Academy of Art and Design.

 • Dekanbrev februari

  [2019-02-27] Till personal på Konstnärliga fakulteten - om bland annat Strut-utredningen, regionens kommande kulturstrategi och Parsekonferens i november.


 • RED 19 nyhetsbrev februari - utvärderingen fortsätter med extern bedömning

  [2019-02-20] Institutioner och fakulteter har nu lämnat in sina självvärderingar och nu startar "peer-review-fasen". I början på april kommer 132 externa experter besöka universitetet.

 • Konferens om breddad rekrytering och SI-PASS på GU 5 mars

  [2019-02-11] Har du breddad rekrytering som en del av ditt uppdrag? Göteborgs universitet och Europeiska SI-PASS centret arrangerar en konferens om breddad rekrytering och breddat deltagande med hjälp av SI-PASS, en pedagogisk modell som bygger på samverkansinlärning. Anmäl dig senast den 20 februari.

 • Dekanbrev januari

  [2019-01-28] Till medarbetare på Konstnärliga fakulteten om bland annat: senaste om byggprojektet och evakueringsplaner för HSM, nya tag med gemensam strategi för fakultetens framtida utbildning och forskning och klart med pengar för att starta vår nya utbildning till kulturskolepedagog.


 • Klart om nya institutionens administrativa enhet

  [2019-01-23] Förra veckan avslutades MBL-förhandlingen om hur den nya institutionens administrativa enhet ska vara organiserad och dimensionerad. Det är därmed klart att det blir en minskning från dagens totalt 27,7 heltider till 24 heltider. Sammanlagt 33 tillsvidareanställda berörs av omställningen.

 • Klart med pengar till nya utbildningen till kulturskolepedagog

  [2019-01-08] Det är nu klart med fortsatt finansiering av fakultetens nya utbildning till kulturskolepedagog. Vi får drygt 4,5 miljoner för 2019. - Det var ett efterlängtat besked, nu kan vi jobba vidare med full fart och öppna ansökan den 15 mars, säger Camilla Sarner, projektledare.

 • The 'essentially' feminine - ny bok ute nu!

  [2019-01-03] A mapping through artistic practice of the feminine territory offered by Early Modern Music.


 • Anmäl dig till infomöte om nya funktioner och tjänster

  [2019-01-03] Tag chansen att lära dig mer om de nya verktyg som universitetet inom kort inför; Panorama, nya webben, Canvas, Fubas och GU-kort 2. Anmäl dig till informationsmötet för medarbetare den 1 februari.

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2019-03-18

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?