Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Tarja Karlsson Häikiö utsedd till vicedekan för utbildning

  [2018-11-06] Dekan Sanne Kofod Olsen har utsett Tarja Karlsson Häikiö till fakultetens vicedekan, med särskilt ansvar för utbildning på grund- och avancerad nivå.

 • Medverka på Vetenskapsfestivalen i vår

  [2018-11-05] Vill du visa upp din forskning på Vetenskapsfestivalen i vår? Tag chansen att visa upp konstnärlig forskning för en ny målgrupp. Temat för 2019 års festival är ¿Den svindlande tanken¿, sista dag att anmäla intresse är 16 november. Mer info på medarbetarportalen.

 • Anmäl dig till årets fakutletsvecka

  [2018-10-26] Den 12-15 november är det dags för fakultetsveckan - där fakultetens medarbetetare samlas för information, dialog och långsiktig planering av vår verksamhet. Program och anmälan finns nu på medarbetarwebben. Anmäl dig senast 2 november.


 • Dekanbrev oktober

  [2018-10-25] Med nyheter till medarbetare på Konstnärliga fakulteten om bland annat: Ny vicedekan för utbildning, ny forskningsstrategi och mer info om fakultetsveckan 12-15 oktober.

 • Varning för datortjuvar - lås in eller göm undan din dator

  [2018-10-23] Lås in, eller göm undan din dator när du går för dagen, så att du inte blir av med den. De senaste månaderna har flera fakulteter drabbats av inbrottstjuvar som har stulit datorer. Tjuvarna har särskilt riktat in sig på bärbara datorer eller stationära värstingdatorer.

 • Ny forskningsstrategi för fakulteten

  [2018-10-22] Nu finns en ny forskningsstrategi för Konstnärliga fakulteten. Den gäller från och med nu och fram till 2025. Syftet är att stödja och underlätta arbetet med att bygga en god forskningsmiljö inom fakultetens institutioner.


 • Vem vill du ha som lärarrepresentant i universitetsstyrelsen?

  [2018-10-18] Vill du, eller har du en kollega som vill, sitta i universitetsstyrelsen som lärarrepresentant? Valberedningen efterlyser nu kandidater. Skicka ditt förslag till Sofia Gräsberg senast den 26 oktober.

 • Valet av elektorer avgjort

  [2018-10-12] Nu är valet av elektorer avgjort. Konstnärliga fakulteten har utsett Maria Bania, Sofia Gräsberg och Nils Kristofersson till elektorer i den församling som sedan ska välja lärarrepresentanter till universitetets styrelse.

 • Val av elektorer lärare - röstningen har öppnat

  [2018-09-28] Röstningen har nu öppnat och valberedningens kandidater, Maria Bania, Sofia Gräsberg och Nils Kristofersson, finns presenterade på medarbetarsidorna. Det är lärare på fakulteten som får rösta, sista dag är den 10 oktober.


 • Dekanbrev september 2018

  [2018-09-27] Från de nya dekanerna om bland annat: vicedekan för utbildning på gång, GU tar fram ny strategi, senaste från Konst2025 och stort grattis till Maria Bania.

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2018-11-13

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?