Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Fördjupad förstudie om ny byggnad vid Artisten

  [2018-07-05] Igår onsdag avtalade Göteborgs Universitetet och Akademiska Hus om en fördjupad förstudie av hur Konstnärliga fakulteten kan samlokaliseras i en byggnad vid Näckrosområdet. Ett gemensamt hus är fortfarande målet, men hyran måste bli rimlig.

 • Senaste nytt från RED19 forskningsutvärdering

  [2018-07-04] Nu finns nyhetsbrev nr 2 från RED19 ute, med senaste nytt om den forskningsutvärdering som pågår på universitetes fakulteter/institutioner.

 • Ny utbildning för pedagoger i kulturskolan - diskuteras i Almedalen

  [2018-07-02] En inkluderande kulturskola för barn i hela landet, oavsett bakgrund. Det är målet när sex lärosäten nu tar fram nya utbildningar för pedagoger i kulturskolan. Men vilken kompetens behöver de? Vad tänker högskolorna och vad säger kulturskolorna själva?


 • Temadag om film och demokrati under Almedalen

  [2018-06-25] Kan kameran och bilden bli ett lika självklart kommunikationsmedel som pennan och pappret? Måndag 2 juli håller Akademin Valand och föreningen Forum för Visuell Praktik en temadag om film och demokrati på Biograf Borgen i Visby.

 • OK från prefektrådet om förslag för administrativa enheten på HDK-Valand

  [2018-06-19] Ledningsgruppen beslutade igår måndag, att låta de administrativa cheferna fortsätta att utveckla den administrativa enheten vid den nya institutionen utifrån principerna i det förslag som nyligen varit på remiss.

 • Anna Blad blir nya institutionens adminchef

  [2018-06-15] Nu är det klart att Anna Blad blir den nya institutionen HDK-Valands adminchef. Hon är idag adminchef på Akademin Valand.


 • Call for submissions - forskning på temat Art and Migration

  [2018-06-15] Universitets plattform för konstnärlig forskning, PARSE, öppnar nu "Call for submissions" för forskning med inriktning Art and Migration. Alla bidrag kommer att genomgå en peer review granskning. Skicka in senast 7 oktober.

 • Dekanbrev juni 2018

  [2018-06-13] Nyheter för medarbetare, med senaste nytt om sammanslagningen av HDK och Valand, nya förslag för Forskarskolan och PARSE, plan för Campus Steneby och förslag på forskningsstrategi.

 • Nya prefekten: tillsammans kan vi sätta en agenda för konstens roll i samhället

  [2018-06-07] En konstnärlig hedonist med stor erfarenhet från tvärvetenskapliga miljöer och utvecklingsprocesser. Så beskriver Troels Degn Johansson sig själv. Från 2019 är han ny prefekt på Akademin Valand och från 2020 på den nya institutionen "HDK-Valand".


 • Slutligt förslag styrning, roller och mötesstruktur HDK-Valand

  [2018-06-05] Nu har fakultetens ledningsgrupp spikat ett slutligt förslag på roller och möten som den nya institutionen ska ha. Inga större ändringar gjordes efter senaste remissrundan. Formellt beslut tas av dekan i augusti, efter att förslaget förhandlats med facken.

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2018-07-16

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?