Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Tänk på säkerheten i sommar

  [2019-06-26] Säkerhetsfunktionen vill påminna om åtgärder som varje medarbetare eller arbetsgrupp kan tänka på för att minska riskerna för inbrott och stöld.

 • Tydligare regler för representation och gåvor

  [2019-06-24] Nu har universitetet en uppdaterad version av styrdokumentet "Regler för representation och gåvor". Läs igenom så har du koll om du ska bjuda in externa samarbetspartners, ordna en konferens eller tacka av en kollega.

 • Klart med bygge av Konstnärliga fakultetens nya hus

  [2019-06-19] Nu är det äntligen bestämt att Högskolan för scen och musik ska byggas till och byggas om till ett nytt hus som rymmer hela Konstnärliga fakulteten. Det nya huset ska enligt den preliminära planen stå klart för inflyttning 2025. - Det känns fantastiskt att vi nu beslutat att göra den här satsningen, säger Sanne Kofod Olsen, dekan på Konstnärliga fakulteten.


 • Universitetsbiblioteket får ny webbplats

  [2019-06-13] Nu är universitetsbibliotekets nya webb här. En enklare, tydligare och snabbare webbplats som gör bibliotekets informationsresurser och tjänster tillgängliga och lättnavigerade för alla användare.

 • Nya mallar för powerpoint

  [2019-06-12] Under våren har nya mallar i PowerPoint arbetats fram på kommunikationsenheten. De nya mallarna är framtagna och testade för bättre nvändbarhet och tillgänglighet. Du hittar dem i GU:s mallsystem och mallbibliotek.

 • Intresseanmälan: Studierektor grundnivå samt Studierektor avancerad nivå

  [2019-06-04] Sista dag att anmäla intresse: 14 juni 2019.


 • Inför terminstart - samlad info till undervisande och administrativ personal

  [2019-05-24] Bra att veta om: Servicecenter, GU-kort, studentkonto, särskilt pedagogiskt stöd, UB, evenemang för nya studenter, welcome program för internationella studenter, välkomstbrev, Canvas, studentportalen, GUL och andra kanaler.

 • Rapport om lokaler för Högskolan för scen och musik under byggtid

  [2019-05-23] Nu är förstudien om tillfälliga lokaler för Högskolan för scen och musik klar. Den visar att det går att hitta lokaler i Göteborg som fungerar med både bibehållen kvalitet inom utbildningen och god arbetsmiljö.

 • Dekanbrev maj

  [2019-05-22] Nyheter till fakultetens medarbetare om bland annat: Sommarfest den 13 juni, rapport om möjliga lokaler för Högskolan för scen och musik under byggperiod och om presentation av RED19:s slutrapport i juni.


 • Alla medarbetare välkomna till fakultetens sommarfest 13 juni

  [2019-05-21] Välkommen till gemensam sommarfest för fakultetens alla medarbetare den 13 juni! Efter arbetsdagens slut samlas vi på HSM, för lite dryck och tilltugg, musik och andra trevligheter. Anmäl dig senast den 3 juni.

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2019-07-17

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?