Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Inför terminstart - samlad info till undervisande och administrativ personal

  [2019-05-24] Bra att veta om: Servicecenter, GU-kort, studentkonto, särskilt pedagogiskt stöd, UB, evenemang för nya studenter, welcome program för internationella studenter, välkomstbrev, Canvas, studentportalen, GUL och andra kanaler.

 • Rapport om lokaler för Högskolan för scen och musik under byggtid

  [2019-05-23] Nu är förstudien om tillfälliga lokaler för Högskolan för scen och musik klar. Den visar att det går att hitta lokaler i Göteborg som fungerar med både bibehållen kvalitet inom utbildningen och god arbetsmiljö.

 • Dekanbrev maj

  [2019-05-22] Nyheter till fakultetens medarbetare om bland annat: Sommarfest den 13 juni, rapport om möjliga lokaler för Högskolan för scen och musik under byggperiod och om presentation av RED19:s slutrapport i juni.


 • Alla medarbetare välkomna till fakultetens sommarfest 13 juni

  [2019-05-21] Välkommen till gemensam sommarfest för fakultetens alla medarbetare den 13 juni! Efter arbetsdagens slut samlas vi på HSM, för lite dryck och tilltugg, musik och andra trevligheter. Anmäl dig senast den 3 juni.

 • Missa inte after work-konsert med universitetets symfoniorkester

  [2019-05-21] Den 29 maj bjuder University of Gothenburg Symphony Orchestra medarbetare på universitetet på en särskild after work-konsert. Det finns fortfarande några biljetter kvar!

 • Nu är anmälan till årets PARSE-konferens öppen

  [2019-05-20] Vi reserverar 80 av konferensens 200 platser för medarbetare på Konstnärliga fakulteten; 30 vardera till HDK och Högskolan för scen och musik och 20 för Akademin Valand. Alla fakultetens doktorander som vill gå får också en plats.


 • RED19 - externa experterna nu klara

  [2019-05-13] Expertpanelerna har nu lämnat sina rekommendationer för hur vi kan förbättra våra forskningsmiljöer. Tack alla som bidrog under deras platsbesök! En samlad rapport kommer på webben i juni.

 • Seminarier för medarbetare om universitetets nya vision

  [2019-05-09] Nu ordnar universitetsledningen visionsseminarier för medarbetare, där du kan få mer info om, diskutera och ge förslag till arbetet med den nya visionen. Anmäl dig senast den 27 maj.

 • Elva nya professorer på Konstnärliga fakulteten

  [2019-05-09] I morgon fredag installeras årets nya professorer och Konstnärliga fakulteten har inte mindre än elva nya professorer. Stort grattis!


 • Ny möjlighet att nå Elsevier-artiklar för forskare

  [2019-05-08] Sedan 1 juli 2018 har det nationella avtalet med Elsevier upphört och det har inte längre gått att komma åt artiklar publicerade efter detta datum. Nu kan alla forskare och anställda åter få tillgång till artiklar från Elsevier!

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

har medarbetarinformation på lärplattformen GUL

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2019-05-25

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?