Till startsida

För medarbetare på Konstnärliga fakulteten

Informationen på de här sidorna riktar sig främst till medarbetare på Konstnärliga fakulteten.

Nyheter för medarbetare

 • Kom ihåg att rapportera om du har bisyssla eller ej

  [2019-09-17] En påminnelse till dig som ännu inte rapporterat in om du har bisyssla eller ej i Primula. Gör det bums! Är du lärare måste du ange i Primula om du har eller inte har bisyssla. Övrig personal behöver endast rapportera ifall du har en bisyssla.

 • Nya medarbetare på Högskolan för scen och musik

  [2019-09-17] Tre nya kollegor har börjat på Högskolan för scen och musik. Välkommen Göran Gademan, Hannah Shermis och Jennie Rydén!

 • Nya GU-kortet lanseras sent i höst

  [2019-09-17] Det nya systemet innebär nya kort och enklare rutiner kring beställning, fotografering och uthämtning.


 • Fas 3 av Fubas i drift - projektet går nu över i förvaltning

  [2019-09-16] Produktionssättningen av tredje och sista delen av Fubas är nu genomförd. Publicera kurser och kurstillfällen på webbsida, söka kurser på forskarnivå, handlägga ansökningar samt föra över de antagna tillsammans med kurstillfället till Ladok är några av de nya funktionaliteterna.

 • Temat för nästa års Vetenskapsfestival är "Rörelse"

  [2019-09-16] Är du forskare och vill delta i Vetenskapsfestivalen?

 • Jobba på högskoleprovet 20 oktober

  [2019-09-16] Utbildningsenheten söker dig som är anställd vid Göteborgs universitet och som vill jobba på höstens högskoleprov söndagen den 20 oktober. Ansök senast 7 oktober!


 • GU lämnar över utlåtande i oredlighetsärende till KI

  [2019-09-06] Göteborgs universitet har utrett ett ärende om misstänkt oredlighet i forskning åt Karolinska Institutet (KI). Utredningen är nu klar och utlåtandet är överlämnat till KI.

 • Bli matkompis med Veggie at my place

  [2019-09-06] Initiativet Veggie at my place riktar sig till studenter och medarbetare på Chalmers och Göteborgs universitet. Projektet går ut på att möta nya människor, träffas hemma hos varandra och laga vegetarisk och vegansk middag.

 • Nu har du tillgång till responsverktyget Mentimeter

  [2019-09-06] Med det digitala responsverktyget Mentimeter kan du som föreläsare uppmuntra studenter till interaktivitet. Att använda responsverktyg kan vara ett sätt att synliggöra studentgruppens förståelse av de begrepp som du tar upp. Mentimeter kan även användas som ett komplement till kursvärderingar.


 • Magnus Sterner-Bernvik ny studierektor på Valand

  [2019-09-06] Magnus Sterner-Bernvik har fått uppdrag som studierektor på Akademin Valand under hösten. Han kommer att jobba halvtid med det och övertar Tommy Spaanhedens uppgifter.

Kalender medarbetare

Till kalendern

Institutionernas medarbetarsidor

Konstnärliga fakultetens tre institutioner har också egna medarbetarsidor, du behöver vara inloggad för att komma till dem:

Akademin Valands medarbetarsidor

Högskolan för design och konsthantverk, HDK:s medarbetarsidor

Högskolan för scen och musik, HSM

Sidansvarig: Pia Ahnlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-16
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internt-konst/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fkonst.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2019-09-17

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?