Till startsida
Uppgradera inte datorn till macOS Sonoma om du använder statistikverktyget SPSS
Tisdag 03 oktober 15:41

Nyheter om Eutopia

 • Lär dig kommunicera forskning på en internationell arena

  [2023-09-25] Vill du förbättra din förmåga att kommunicera din forskning internationellt? EUTOPIA Impact School samlar 10 forskare i början av sina karriärer för en tredagars onlineutbildning inom Science Communication & Science Slam i november. Göteborgs universitet har möjlighet att nominera en person.

 • Fjärde utlysningen av EUTOPIAs postdoc-program

  [2023-09-22] 14 september öppnade ansökningen för EUTOPIA SIF's postdoktor-tjänster. Forskarrörlighet är en viktig del av tjänsterna som omfattar två obligatoriska utbyten. Tjänsterna börjar i september 2024.

 • Utlysning: Få pengar för EUTOPIA samarbete

  [2023-09-18] Nu finns det möjlighet för medarbetare på Göteborgs universitet att söka medel upp till 100 000 kr för samarbete inom EUTOPIA alliansen.

 • Sofia Birgersson knöt kontakter på EUTOPIAS sommarskola i Lissabon

  [2023-08-22] I juni anordnas för första gången en sommarskola för doktorander i samband med EUTOPIA Week i Lissabon. Sofia Birgersson som till vardags är lektor i farmakokinetik, var på plats och agerade mentor till deltagarna. Vi har ställt lite frågor till henne om upplevelsen.

 • För forskare: Lär dig mer om EU Mission Calls, webinar 8 maj

  [2023-04-25] För dig som vill veta mer om hur man lyckas få EU-medel inom forskning. Detta webinar 8 maj 2023 är också en chans att utöka ditt nätverk där en bred publik från olika forskningsfält och universitet från hela Europa är inbjudna.

 • Forskare: Ansök om EUTOPIAs mobilitetsutbyte för våren 2023

  [2023-02-01] Vill du göra ett mobilitetsutbyte vid något av EUTOPIAs partneruniversitet? Nu är ansökan att delta i EUTOPIA Researcher Mobility Program återigen öppen. Ansökningar tas emot löpande men besöket behöver ske innan 31 maj 2023.

 • EUTOPIA: En allians att räkna med

  [2022-12-07] EUTOPIA More är nu sjösatt och arbetet i full gång. - Men den stora utmaningen är att ta vara på nätverket internt inom GU, menar vicerektor Torbjörn Lundh som nu också, i likhet med rektor, avslutar sitt ordförandeuppdrag.

 • Fördjupat EUTOPIA-samarbete ger nya möjligheter

  [2022-11-30] - Den stora vinsten med EUTOPIA är att vi får nya möjligheter och en chans att lära av varandra, säger rektor Eva Wiberg, som tillsammans med vicerektor Torbjörn Lundh, nu lämnar över ledningen av EUTOPIA-nätverket.

 • GU-doktorand kom tvåa i EUTOPIA:s Science Slam

  [2022-11-28] Under EUTOPIA Week tävlade han, tillsammans med åtta andra unga europeiska forskare, i konsten att berätta om sin forskning på ett populärt sätt på mindre än fem minuter. Luca Versteegen, doktorand i statsvetenskap, kom tvåa i Science Slam-tävlingen i Ljubljana.

 • Ta emot en EUTOPIA SIF postdok

  [2022-11-21] Över 70 forskare har visat sitt intresse för att göra sin postdok på Göteborgs universitet genom EUTOPIA SIF.

Fler nyheter

Eutopia i media

Sidansvarig: Ann Nilsen|Sidan uppdaterades: 2023-09-20
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/internationalisering/samarbeteiolikavarldsdelar/eutopia/nyheter/?skipSSOCheck=true&referer=https%3A%2F%2Fwww.gu.se%2F
Utskriftsdatum: 2023-10-04

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?