Till startsida

FORSKNINGSSTÖD

Vid Forsknings- och innovationskontoret hjälper vi dig som är forskare eller administratör vid Göteborgs universitet att hitta, ansöka om och administrera lämplig externfinansiering. Vi ger råd och tips både vid ansökan och under pågående projekt.

Vid större ansökningar, bland annat till EU, Wallenbergstiftelserna och NIH, strävar vi efter att ge dig ett så komplett stöd som möjligt, från pre-award till post-award. Detta kan variera över tid och beroende på vilken stödform du söker, vilken roll Göteborgs universitet är tänkt att ha i projektet, och vilket ämnesområde du söker inom.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Oavsett vilken typ av finansiering du vill söka så råder vi dig att kontakta oss så tidigt i processen som möjligt. Då har vi möjlighet att hjälpa dig vidare på bästa sätt.

På den här sidan finner du även länkar till fördjupande information och verktyg kopplade till ansökningar och beviljade projekt.

Samarbetsytor

För vårt post-awardstöd finns samarbetsytan Grants Management Support. Inom kort kommer vi också att lansera en samarbetsyta för vissa delar av ansökningsstödet.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Sidansvarig: Mattias Lindgren|Sidan uppdaterades: 2022-12-21
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/forskningsochinnovationskontoret/forskningsstod/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2023-12-11

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?