Till startsida

Kollage som visar fyra olika forskningsområden.Välkommen till Göteborgs universitets doktorandsidor!

Här hittar du gemensam information om forskarutbildningen för alla universitetets doktorander.

Observera att det kan finnas viktiga skillnader mellan de olika fakulteterna. Därför måste du också ta del av fakultetens egen doktorandinformation för att få en helhetsbild av vilka regler som gäller för just dig.

Doktorandanställningar som helt eller delvis finansieras av Göteborgs universitet annonseras bland universitetets lediga anställningar.


Induction Day for Doctoral Students


Är du nyligen antagen till utbildning på forskarnivå? Då har du väl inte glömt att anmäla dig till vårens Induction Day for Doctoral Students?

Samtliga doktorander som är antagna till utbildning på forskarnivå ska, i enlighet med Doktorandreglerna, delta i den obligatoriska introduktionsdagen för doktorander.

Information och anmälan till introduktionsdagen

Save

Nyheter

 • Doktorandutlysning

  [2019-01-14] Juridiska institutionen söker doktorander.

 • Three new doctoral positions at the School of Global Studies

  [2019-01-09] Doctoral positions announced in Peace and Development Research and Environmental Social Sciences.

 • Doktorandtjänst - ledarskap och ledarskapsutveckling

  [2019-01-07] Är du intresserad av forskning inom ledarskap och ledarskapsutveckling? Psykologiska institutionen en blivande doktorand som kommer att arbeta inom forskningsprojektet "Säker ledare ¿ Ett samverkansprojekt för att förbättra säkerhetsledarskap och säkerhetskultur i bygg- och anläggningsindustrin". Projektet syftar till att utveckla funktionella ledarbeteenden hos platschefer i byggbranschen. Vi söker därför en doktorand med särskilt intresse för forskning inom ledarskap, chefskap och funktionell beteendeanalys.

 • Antagningen till vår forskarutbildning är nu öppen

  [2018-12-19] Institutionen för socialt arbete utlyser ett antal utbildningsplatser på forskarnivå. Sök senast 12 februari 2019!

Fler nyheter

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2018-11-21
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/doktorand/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2019-01-18

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?