Det är just nu problem att logga in på GUprint med GU-kort och pinkod. Felsökning pågår.
Måndag 27 september 10:01

Se rektors och studenternas filmade sommarhälsning

Nyhet: 2021-06-16

Rektor Eva Wiberg skickar ett stort tack till kollegor och studenter för det här annorlunda läsåret och önskar alla en skön sommar.

- Det dryga året som gått med pandemin har varit en mycket speciell resa, både för medarbetare och för studenter. Jag känner stor tacksamhet och stolthet för vad vår verksamhet har åstadkommit i och med den stora omställningen som krävdes, säger Eva Wiberg i filmen.

- Nu står sommaren för dörren och vaccinationerna rullar på och vi anar äntligen en ljusning. Det känns hoppfullt att vi i höst sannolikt får se mer av varandra i korridorer och på campus. Jag önskar er en skön och avkopplande sommar!

GUS ordförande Karl Kilbo Edlund tackar också för ett år som varit tufft och lärorikt för såväl studenter som lärare och önskar alla en riktigt varm och skön sommar.

- Något som blivit ännu tydligare i år är hur viktigt det sociala samspelet är, för studiemotivationen men också för det psykiska välmåendet. Därför är det ännu mer viktigt att vi tar hand om varandra och att även vår arbetsmiljö som studenter sätts i fokus, säger han.

Filmen avslutas med att musikalstudenter från Högskolan för scen och musik sjunger Uti vår hage.

För textning på svenska eller engelska, tryck på symbolen cc längst ner i filmens svarta ram.

Sidansvarig: Medarbetarportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2021-06-16

Utskriftsdatum: 2021-09-27