Glöm inte att ta ut din friskvårdstimme

Nyhet: 2016-02-03

Som medarbetare på Göteborgs universitet har du möjlighet att ta ut en så kallad friskvårdstimme per vecka.

Göteborgs universitet vill genom friskvårdspolicyn uppmuntra sina medarbetares hälsomedvetande och ge möjligheter till ett regelbundet aktivt deltagande i någon form av hälsofrämjande aktiviteter.

Läs mer om Friskvård vid Göteborgs universitet

Utöver friskvårdsersättning har medarbetare möjlighet att ta ut en friskvårdstimme. Den kan bara användas under arbetstid.

Rapportera friskvårdstimmen i flextidsmallen

(gäller för medarbetare som omfattas av flextidsavtalet)
Friskvårdstimmen rapporteras endast i kommentarskolumnen (t.e.x "Friskvård 12,00-13,00"). Man kan även ta friskvårdstimmen i början och vid slutet av arbetstiden. Fyll i ordinarie arbetstid. (Friskvårdstimmen är ingen arbetstidsförkortning utan en tid för att träna.)

Sidansvarig: Medarbetarportalens redaktion|Sidan uppdaterades: 2016-02-03

Utskriftsdatum: 2019-01-18