Riskbedömningsmall för smittrisk vid undervisning och sammankomster

Vid undervisning på plats ska smittskyddsåtgärder vidtas för att undvika trängsel och stora samlingar. Universitetet har tagit fram en riskbedömningsmall att använda inför undervisning och sammankomster.

Mallen vänder sig främst till utbildningsansvariga, kursansvariga och lärare men den kan även användas vid andra samlingar än undervisning.

Riskbedömningsmall: smittrisk vid undervisning och sammankomster

Sidansvarig: Arbetsgruppen för operativa frågor kopplade till covid-19|Sidan uppdaterades: 2022-01-11

Utskriftsdatum: 2022-01-27