Till startsida

Doktorand vid Göteborgs universitet

Välkommen till Göteborgs universitets doktorandsidor. Här hittar du gemensam information för alla universitetets doktorander.

Observera att det kan finnas viktiga skillnader mellan de olika fakulteterna. Därför måste du också ta del av fakultetens egen doktorandinformation för att få en helhetsbild av vilka regler som gäller för just dig.

Doktorandanställningar som helt eller delvis finansieras av Göteborgs universitet annonseras bland universitetets lediga anställningar.

Introductory Course for Third-Cycle Students

Är du nyligen antagen till utbildning på forskarnivå? Då har du väl inte glömt att anmäla dig till höstens Introductory Course for Third Cycle Students?

Samtliga doktorander som är antagna till utbildning på forskarnivå ska, i enlighet med beslut av rektor, delta i den obligatoriska introduktionsutbildningen för doktorander. Läs mer om kursen och anmäl dig här.

Nyheter

 • Hallå där Michelle Nerentorp - nybliven doktor i Miljövetenskap!

  [2016-12-02] I november disputerade du på en avhandling i miljövetenskap på Chalmers med titeln: "Mercury cycling in the global marine environment". Din avhandling handlar hur kvicksilver sprids och cirkulerar mellan luft, hav och is på global nivå. Kvicksilver har mätts i luft och i havsvatten i Sverige och Medelhavet och du har också varit med och gjort mätningar på flera expeditioner till polarområdena.

 • Stipendium för skrivstuga till Ethan Gifford

  [2016-12-02] Stipendium för skrivstuga till Ethan Gifford

 • Snart lanseras nya GUP!

  [2016-11-28] Tisdagen den 29 november öppnar vi vår nya publikationsdatabas. Nuvarande GUP kommer att stängas ner 23 november för att all data ska kunna föras över på ett bra sätt.

 • Sök till doktorandkursen Decolonial feminisms 2017

  [2016-11-25] Forskarstuderande och masterstudenter inbjuds att söka kursen Decolonial feminisms som hålls av genusforskarskolan Intergender vid Linköpings universitet.

Fler nyheter

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2016-11-25
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://medarbetarportalen.gu.se/doktorand/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2016-12-05

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?