Till startsida

Doktorand vid Göteborgs universitet

Välkommen till Göteborgs universitets doktorandsidor. Här hittar du gemensam information för alla universitetets doktorander.

Observera att det kan finnas viktiga skillnader mellan de olika fakulteterna. Därför måste du också ta del av fakultetens egen doktorandinformation för att få en helhetsbild av vilka regler som gäller för just dig.

Doktorandanställningar som helt eller delvis finansieras av Göteborgs universitet annonseras bland universitetets lediga anställningar.

Introductory Course for Third-Cycle Students

Är du nyligen antagen till utbildning på forskarnivå? Då har du väl inte glömt att anmäla dig till höstens Introductory Course for Third Cycle Students?

Samtliga doktorander som är antagna till utbildning på forskarnivå ska, i enlighet med beslut av rektor, delta i den obligatoriska introduktionsutbildningen för doktorander. Läs mer om kursen och anmäl dig här.

Nyheter

Fler nyheter

Sidansvarig: Utbildningsenheten|Sidan uppdaterades: 2016-06-02
Dela:

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://medarbetarportalen.gu.se/doktorand/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2016-10-24

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?