Seminarium
Första seminariet av fyra på temat "Hållbar matkonsumtion för klimat och hälsa".
Program:
Kaffe/te kommer att serveras i mingelpaus. Ingen föranmälan krävs.
Alla GU:s studenter och anställda är varmt välkomna!
Datum: 2017-09-20
Tid: 16:30 - 18:45
Kategorier: Hållbar utveckling
Arrangör: institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) vid Göteborgs universitet
Plats: sal C122, Margareta Huitfeldtsalen, Pedagogen, C-huset, Läroverksgatan 5
Kontaktperson: Agneta Sjöberg
Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://medarbetarportalen.gu.se/aktuellt/kalendarium-detalj/?eventId=70136501185&skipSSOCheck=true&referer=http%3A%2F%2Fmedarbetarportalen.gu.se%2Faktuellt%2Fkalendarium-detalj%2F%3FeventId%3D70136501185
Utskriftsdatum:
2024-03-29