• Premiär för digital salstentamen på Göteborgs universitet

[2016-05-03] Den 4 maj genomförs en digital salstentamen i en nybyggd sal på Viktoriagatan 30. Salen är den första i sitt slag vid Göteborgs universitet.

• Pedagogen och Idrottshögskolan avstängda 13-15 maj

[2016-05-02] Pedagogen och Idrottshögskolan avstängda 13-15 maj

• Sök forskningsbidrag från SFF - Stiftelsen för strategisk forskning

[2016-04-29] För tionde året i rad utlyser SSF bidrag för Strategisk Mobilitet. Programmet förenklar för forskare från industrin eller akademin att arbeta hos den andra parten under en period genom att finansiera lönekostnaden för den som byter. Bidraget kan sökas av forskare från både industri och akademi för att finansiera ett angeläget projekt.

• Informationsmöten för flyktingar

[2016-04-29] Göteborgs universitet och Arbetsförmedlingen bjuder i samverkan med Integrationscentrum i Göteborg till ett informationsmöte om universitetsstudier och högre utbildning i Sverige. Informationsmöten ska bli en återkommande aktivitet som äger rum ett par gånger per termin.