• Läsesalen stängs på Humanistiska biblioteket

[2016-08-22] Från och med tisdag 23 augusti stänger läsesalen på Humanistiska biblioteket på grund av en skada i taket som behöver repareras. Det är oklart hur lång tid reparationsarbetet kommer att ta. Andra läsplatser och grupprum på Humanistiska biblioteket är tillgängliga som vanligt.

• Ny kvalitetspolicy för Göteborgs universitet

[2016-08-22] Ny policy för kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling av utbildning, samt två relaterade handböcker vid Göteborgs universitet.

• Forskarkonferens om lärande

[2016-08-22] Hallå där Angelika Kullberg, universitetslektor vid institutionen för didaktik och pedagogisk profession, och en av de ansvariga när Göteborgs universitet står som värd för den internationella konferensen EARLI SIG 9, på temat "Different horizons: setting directions for phenomenographic research", som genomförs på Pedagogen 24-26 augusti.

• Utökade öppettider i Servicecenter under terminsstart

[2016-08-18] Under terminsstarten, vecka 34 och 35, har Servicecenter utökade öppettider.