Till startsida

Nyheter

 • Ärofyllt uppdrag inom Sidas Innovations Against Poverty

  [2016-09-26] Inclusive Business Sweden, som utvecklas inom GU Ventures inkubator, har tillsammans med dess holländska samarbetspartners SNV och BoPInc fått det ärofyllda uppdraget att genomföra Sidas program Innovations Against Poverty Phase II. Programmet, som omfattar 70 mkr, syftar till att stimulera den privata sektorn att fokusera sina insatser, innovationer och resurser på att utveckla tjänster, produkter och system som bidrar till att minska fattigdomen i världen.

 • Göteborgs universitet fortsätter att klättra på THE-ranking

  [2016-09-26] Medan flertalet svenska universitet tappar placeringar fortsätter Göteborgs universitet att stiga i den brittiska tidskriften Times Higher Educations årliga rankinglista över världens universitet. I år hamnar Göteborgs universitet på plats 170, vilket är en ökning med tio placeringar jämfört med i fjol.

 • Göteborgs universitet i globalt nätverk för hållbarhet

  [2016-09-26] Göteborgs universitet blev nyligen medlem i nätverket Global Universities Partnership on Environment and Sustainability (GUPES) som organiseras av United Nations Environment Program (UNEP).

 • Ny fakturaadress

  [2016-09-26] Som ett led i att GU övergår till skanning och tolkning av leverantörsfakturor i egen regi byts vår fakturaadress.

Fler nyheter

Lägg till evenemang

Har du information om ett evenemang på Göteborgs universitet?

Lägg in det i kalendern!

Kalendern på Göteborgs universitets startsida visar öppna evenemang som riktar sig till en bred allmänhet.
Har du ett evenemang som platsar i den öppna kalendern, hör av dig till redaktionen.

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://medarbetarportalen.gu.se/aktuellt/?skipSSOCheck=true
Utskriftsdatum: 2016-09-26

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?