• Vad tycker lärare om att jobba i Ladok3?

[2016-05-31] Under våren använder åtta pilotinstitutioner Ladok3 för att rapportera resultat. I piloten lägger lärare själva in resultat i systemet, med stöd av en utbildningsadministratör. Vad är lärarnas erfarenheter så här långt?

• Förändrade kontaktuppgifter till löneadministrationen

[2016-05-31] Från och med den 1 maj 2016 kommer Statens servicecenter börja leverera tjänster inom löneadministration samt rese- och utläggsadministration till Göteborgs universitet. Detta kommer att ske via ett nyöppnat kontor i Göteborg där universitetets medarbetare inom löne-, rese och utläggsadministration anställts.

• Nu blir Medarbetarportalen blå

[2016-05-31] För att visuellt skilja ut medarbetarportalen från universitetets externa webbplats, www.gu.se, görs sidhuvudet om.

• Servicecenter har stängt på Nationaldagen 6 juni

[2016-05-30] På Nationaldagen, måndagen 6 juni, har samtliga Servicecenter stängt.