• Fika med en forskare

[2014-04-23] Tjugo forskare berättar om sin forskning samtidigt som de bjuder på fika i Bältesspännarparken. Det är ett av flera arrangemang där Göteborgs universitet deltar under Vetenskapsfestivalen.

• Pam Fredman föreslås för en ny rektorsperiod

[2014-04-15] Göteborgs universitets styrelse tar vid sitt möte 25 april ställning till ett förslag om hur beredningsprocessen inför nästa rektorsperiod ska se ut. I förslaget ingår att det inrättas en hörandeförsamling med uppdraget att rösta om rektor för en ny mandatperiod. Av de möteshandlingar som igår, måndag 14 april, skickades till styrelsen, föreslås att hörandeförsamlingen ska ta ställning till ett förslag från styrelsen om att Pam Fredman får förlängd mandatperiod med två år.

• Vill du hyra ut åt en internationell student?

[2014-04-14] När terminen startar i augusti kommer många internationella studenter att behöva någonstans att bo. Boplats Göteborg ordnar en informationsträff där man berättar mer om hur det går till att hyra ut hela eller ett rum av sin bostad.

• Karin Åström får nyckelroll i ny Ladokorganisation

[2014-04-14] Ladokkonsortiets styrelse har beslutat att utse Karin Åström till en nyckelroll i Ladoks nya förvaltningsorganisation. Åström får ansvar för att samtliga lärosätens behov tillfredsställs.